Project Management

dr. Indira Day (Universiteit Utrecht) werkt als postdoctoraal onderzoeker op de afdeling Educatie. In het project is zij hoofdonderzoeker van de literatuurreview en werkt ze actief als onderzoeker aan de verdiepende casusstudies.

dr. Tim Stevens (Technische Universiteit Eindhoven) werkt als postdoctoraal onderzoeker op de Eindhoven School of Education. Hij is hoofdonderzoeker voor de casusreview en werkt als onderzoeker aan de verdiepende casusstudies.

Prof. dr. Jan Vermunt (Technische Universiteit Eindhoven) is Professor of Learning Sciences and Educational Innovation en de wetenschappelijk directeur van Eindhoven School of Education. Hij is projectleider van het Teachers2Learn project en supervisor van Tim Stevens.

Prof. dr. Perry den Brok (Wageningen University & Research) is Professor in Education and Learning Sciences en voorzitter van de Education and Learning Sciences groep. Hij is co-projectleider van het project.

dr. Frans Prins (Universiteit Utrecht) is universitair hoofddocent op de afdeling Educatie en de wetenschappelijk directeur van de afdeling Onderwijsadvies en Training. Hij is supervisor van Indira Day.